Over ons

Echtscheiding Mediationwijzer is een kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke familierecht advocaten welke ook gespecialiseerd zijn in mediation.

Door heel Nederland
Met vestigingen door heel Nederland vindt u altijd wel een kantoor in de buurt. Alle kantoren zijn bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur via ons centrale telefoonnummer op 0900 – 1409 (lokaal tarief). Neem contact op.

De beste bemiddeling
Er zijn meer dan 50 kantoren bij Echtscheidings Mediationwijzer aangesloten. Elke van de ruim 100 gespecialiseerde echtscheidingsmediators aangesloten bij Echtscheiding Mediationwijzer staat voor professionaliteit en een daadkrachtige aanpak die u van een goede en ervaren advocaat-mediator mag verwachten. Met een doelgerichte aanpak van uw echtscheiding. Bekijk het kantorenoverzicht.

Voor een bevredigend resultaat
De advocaten echtscheidingsmediators doen er alles aan om uw echtscheiding tot een goed einde te brengen. Samen met u en uw (ex-)partner gaan zij voor het maximaal haalbare resultaat. En zij vergeten daarbij niet de zorg voor u als cliƫnt en de onderlinge verhoudingen tussen u en uw (ex-)partner. De advocaten kennen het familierecht en de interpretatie hiervan als geen ander.

Stel uw vraag
Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van de gespecialiseerde advocaten echtscheidingsmediators.
Alle kantoren zijn optimaal bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur via ons centrale telefoonnummer op
088 629 00 43 (lokaal tarief). Of mail uw vraag.